11. 2. 2010

Inspektorská vizita

Nová doba. Po uvolnění mravů, po odstranění tělesných trestů ve škole, zavládl kolem roku 1990 nový režim. Důsledně museli žáci a zvláště žákyně až do 18 let nosit školní uniformy, ale to by nebylo tak zlé. Nová byla i funkce školních inspektorů. A ten měl právo tělesně trestat podle svého uvážení. A zvláště mladé dívky, které se nechovaly řádně. Veřejnost to schvalovala, v posledních letech došlo k narození spousty dětí bez otce.

Hillary, velmi hezká blondýnka, sedmnáct let, čekala se strachem na návštěvu inspektora. Nebyla si vědoma žádných zvláštních provinění ve svých záznamech, ale to nebylo rozhodující. Už mnoho dívek jako ona bylo bito. A Hillary se bála, že také ona může dostat výprask rákoskou. Její přítelkyně Elaine dostala rákoskou od tohoto inspektora při návštěvě před měsícem. Na holou. Hillary se cítila špatně. Měla strach. S rákoskou se ještě nikdy neseznámila, nevěděla, jak moc to bude bolet, ale že to bude bolet, věděla. Od rána nejedla, marně ji rodiče utěšovali.

Inspektor Mr. Ruskin přijel přesně v 18,00 hodin, jak oznámil. Hillary ho očekávala ve školní předepsané uniformě. V přítomnosti otce se jí vyptával na její poměr k jejímu chlapci, co s ním dělá, a pak se zeptal otce, zda jí občas pořádně naseká. Hillary zrudla. Otec však v rozpacích řekl, že to nepovažoval za potřebné. - "Je to velmi potřebné, pro dívky v jejím věku takřka nezbytné. A to teď budeme muset napravit. Hned. Vemte si ji přes koleno a pořádně jí nasekejte. Na holou. To jí udělá jen dobře. Nemyslíte slečno?" Hillary zrudla ještě víc. - "No, pojďte sem, sundáme vám kalhotky pro exekuci od vašeho otce." Hillary se podívala nešťastně na otce, jakoby hledala pomoc, ale to nebylo možné. "Trochu rychleji, mladá dámo. Já hodlám za chvíli použít na vás rákosku a očekávám rychlejší pohyb. Když něco řeknu, chci to mít vykonáno okamžitě! Jinak to bude dvojitá dávka! Tak, a teď sukni si vyhrňte až do pasu." Teď už poslechla Hillary okamžitě. Pak se musela dívka položit otci přes koleno, pomohl jí k tomu pan inspektor pěkným plácnutím přes zadek. A inspektor pak přihlížel, jak ji otec vyplácí. První rány byly váhavé, tak jej pobídl, aby přidal na síle. Ten musel vyhovět. Konečně se zdálo inspektorovi, že dívka dost naříká, a také její zadeček byl pěkně rudý. Zdála se mu připravena pro skutečnou práci.

Pak si ji vzal nahoru do jejího pokoje. Rodiče už u toho nemusí být. A tam řekl dívce, že slečna v jejím věku musí být občas bita, nejlépe rákoskou, a že je to jen pro její dobro. A on jí tak naseká, nejdřív přes kalhotky, pak na holou. Hillary smutně kývla. Inspektor pak vyndal z kufříku rákosku. Hillary si musela vyhrnout sukni a ohnout se, vyšpulit zadeček. A dostala v této pozici tři. Bolest byla překvapivě hrozná, horší než čekala. Jako přiložení horkého pohrabáče. Poklesla v kolenou, ale pak se musela zase narovnat. A pak se musela přemístit ke křeslu, kleknout si na ně, hlavu ohnout přes zadní opěradlo. Pokusila se prosit, ale bez výsledku. Znovu vystrčený zadek, již hodně pálící. A zase hvízdla třikrát rákoska vzduchem. A pak si musela stáhnout i ty kalhotky. Hillary tvrdila, že už víc neunese. Zvláště ne na holou. Ale Mr. Ruskin jí řekl, ať je klidná, jinak že jí ještě přidá. Pak jí přejel rukou po zadnici, na které bylo vidět několik rudých pruhů. A pak znovu zahvízdání rákosky. Jakmile dopadla na holé půlky, dívka zaječela.

Hillary byla pak zase dole v hale. Hrozný zážitek skončil. Bylo to jako sen. Seděla rudá, s červenýma očima, stopami slz. Povzlykávala, neschopná mluvit. Rákoska, zakusující se do jejího masa, jak klečela přes židli! A pak musela klečet mezi jeho nohama a poslouchat kázání...A otec dostal pak pokyn, že jí musí dávat výprasky dvakrát týdně. I když nechtěl.A pak si pozval nahoru ještě Hillarinu matku a také jí napráskal rákoskou na holou, stejně jako její dceru. Matka zprvu myslela, že je to žert, ale nebyl. Když jí vyhrožoval, že ji udá pro bránění ve výkonu výchovy, tak se podřídila. Uvědomila si, že by mohla být i na krátkou dobu uvězněna...

Žádné komentáře:

Okomentovat