10. 2. 2010

Vychovatel dívčí školy I. díl

Richard Hazel byl potěšen, že byl vybrán mezi mnoha uchazeči za asistenta ředitelky na jedné exkluzivní dívčí škole. Celý učitelský sbor se skládal z žen s výjimkou jednoho starého profesora biologie, a teď něho. Místo získal po rozhovoru s ředitelkou, Annou Hejdukovou. Hned při nástupu mu řekla."Zde můj zástupce má i funkci "vychovatele"". A usmála se. Richard nevěděl přesně, co to znamená. Ona pokračovala: "Dívky zde pocházejí z konzervativních rodin, ty trvají na přísné staromódní kázni. Máme písemný souhlas s tělesnými tresty." Ředitelka se usmála, když viděla udivený výraz Richarda. "Mimo výuku literatury, budete je muset občas vyplácet, nasekat jim, tedy těm mladším. Dívky nad 16 let jsou položeny přes trestného koně a dostanou rákoskou. Na holou." Usmála se nad jeho rozpaky. "Zvyknete si na to. Přitom je vždy ještě ženská asistence, obvyklá já, a ta vám pomůže v případě potřeby obnažit děvčatům zadek. Vy musíte udělit pouze výprask." Představa, že by měl vyplácet dívky na holý zadek způsobila, že zrudl. Pak viděl, že ředitelka má z toho potěšení. Tak řekl: "Pokusím se to zvládnout, jak nejlépe dovedu." A pak si potřásli s ředitelkou rukama.Začal školní rok. Dnes nastala první zkušenost v jeho nové funkci. S určitým váháním přesně v 8.00 večer přišel do své kanceláře. V čas určený pro vykonávání trestů za celý týden. Zde stály tři dívky přede dveřmi, s odvrácenýma očima, vystrašené v očekávání svého osudu. Jedna z nich, nejstarší, dobře vyvinutá, což bylo dobře vidět i ve školní uniformě, zrudla, když viděla, kdo ji bude trestat. Ředitelka již byla v kanceláři a připravovala vše pro potrestání. Židle doprostřed místnosti, vedle gymnastického koně, pokrytého nahoře kůží. "Tak začneme tou nejmladší", řekla ředitelka, "to dá těm starším příležitost, aby si uvědomily, co je čeká. To je pro ně dobrá lekce. Tuhle plácačku užíváme na ty mladší." A podala mu tenkou dřevěnou plácačku s několika kulatými otvory. Pak jiná učitelka přivedla první vinici do místnosti. Byla to 12-ti letá velmi nervózní dívka, přistižená při krádeži.
Tak, Danko, dostaneš nasekáno. Doufám, že tě to naučí nechat cizí věci na pokoji. Tak jdi a polož se panu Hazelovi přes kolena!" Dívka začala plakat a prosila, aby byla ušetřena tohoto bolestivého trestu. "Prosím, slečno Hejduková, nechci,..nechci být bita... Já už to nikdy neudělám." "Nesmysl, Danko. Zasloužíš si výprask a dostaneš ho. A nezdržuj, nebo to bude horší." S hlasitým pláčem se dívka položila přes Richardovo koleno. Ten si ji ještě narovnal, aby její zadnička byla vystrčena vzhůru, pod jeho pravou rukou. Vyhrnul jí pak školní sukni a stáhl jí bavlněné kalhotky těsně pod zadeček. Obě půlky byly zcela odkryté. Vzal plácačku a střídavě švihal přes obě půlky.
Aúúúúúú!.. Jáúúúííííí!... Nééééééééé!... Aúúúúúúúíííí!" Dívka naříkala při každém úderu. Každý zanechával červenou skvrnu na kulatém zadečku. A jak Danka mrskala svýma nohama, Richard poznal, že plácačka vyvolává štípavou bolest, i když nešvihal vší silou. Rychlý pohyb zápěstí stačil k tomu, aby nástroj hvízdl vzduchem a dopadl s hlasitým plesknutím. A tomu odpovídalo i zakvílení studentky. Po několika minutách byl zadeček celý rudý a sesekaná dívka slibovala v slzách dobré chování. Richard se podíval na ředitelku, ta přikývla, že Danka už je dostatečně potrestána. Richard ji postil, ta si téměř v okamžiku natáhla kalhotky a vyběhla z pokoje.
Velmi dobře jste si vedl," řekla ředitelka, "poznal jste, kdy je správné skončit. Já v tom mívám obtíže. Nechci hříšnice zase ztrestat příliš krutě. Jsem ráda, že tu mám za asistenta muže, i když je to v mém ústavu poprvé." Další dívce bylo 15. Byla přistižena opakovaně při kouření. Ředitelka jí spočítala její přestupky a oznámila jí, že bude bita. Dívka zrudla. Váhala se položit přes Richardovo koleno.
Jen pojď, mladá dámo, tady se polož. Příště už ucítíš na zadnici rákosku!" poručila ředitelka.
A ta se ti nebude líbit." A tak nakonec i zde byly kalhotky stáhnuty a Richard se mohl obdivovat nádhernému, již dobře vyvinutému dívčímu pozadí. Ale pak začal. A vyplácel pořádně, až se zadeček kroutil a vrtěl, jak štípající plácačka zasahovala měkké a poddajné maso.
Och..ne,...dost...Prosím.. Aúúúúúúú!" Dívčin jekot se mísil se zvukem ostrých ran. A jak dívka kopala nohama, viděl Richard vše na jejích intimních místech.Richardovi se zdálo, že vyplácet mladé dívky je docela příjemné. Cítil své vzrušení. A jak se dívky vrtěly a kroutily na jeho klíně, doufal, že to není příliš patrné. Nakonec zcela rudý zadeček a prosebné nářky trestané ho přiměly, že ukončil výplatu. Lekce byla udělena. Když ji propustil z její zahanbující pozice, dívka se postavila, kalhotky až u kotníků. Ukazovala přitom zcela své ochlupení v klíně, jak si zuřivě třela rukama potrestaný zadek. Richard trochu zmatený tímto výhledem, zrudl. Dívka si pak s bolestivou grimasou si navlékala kalhotky, ukazujíc přitom Richardovi červené půlky i vše okolo. Když dívka odešla, přikročila ředitelka k Richardovi: Nic si z toho nedělejte. To je samozřejmá mužská reakce. O tom si ještě promluvíme. A teď uvidíme, jak umíte zacházet s rákoskou." Na ředitelčin signál přivedla jiná učitelka tu poslední, nejstarší, již 17 let starou dívku. Zcela dospěle vypadající. Hezký zadek, krásné nohy, které byly dobře vidět v krátké školní uniformě. Ředitelka začala: "Alice, minulý rok, to jsi měla několik průšvihů, a teď začínáš stejně... " Jedna z učitelek dovedla plačící Alici ke koni a ohnula ji tak, že její zadek čněl do výše, její nohy se taktak dotýkaly podlahy. Dívčiny ruce byly přivázány k popruhům visícím z koně. S úsměvem pak ředitelka jí vyhrnula sukni a stáhla kalhotky i pas, odkrývající úplně celý zadek, který se třásl v očekávání a strachu. Tak pan Hazel, uvidíme, zda tucet ran zlepší Alicino chování." Richard pevně uchopil rákosku a švihl s ní zkušebně ve vzduchu. Reakce dívky jasně svědčila, že ten zvuk slyšela. A znova švihl, ale tentokrát již rákos dopadl na obě půlky. Okamžitě se ozvalo zasténání a objevil se rudý pruh na kroutícím zadku. Krátká pausa a další pruh těsně pod prvním. "Jaúúúúú!" Alice vykřikla a začala kopat nohama. Na podlaze se ozvalo zabubnování, jak špičky jejích bot dopadaly na zem ve snaze nějak zmírnit bolest šířící se z jejího zadku.
Oh, prosím, to hrozně bolí." Richard si prohlížel svůj terč pro další ránu. Její půlky byly ideálně vystavené. A nejen půlky, ale i celá intimní oblast mezi nimi. Richard při pohledu na houštinu vlásků opět zrudl... Ale vrátil se zpět ke své práci a dál švihal Alicino pozadí. Vždy s kratší pausou mezi jednotlivými ranami, aby je mohla náležitě pocítit. Aliciny výkřiky ho ujistily, že práci dělá efektivně, zrovna tak jako přibývající jelita, křižující se na Alicině prdelce, dávaly důkaz, že trest je skutečně velký. Když bez milosti dostala i poslední rány, byla jí sejmuta pouta. Brečela a vzlykala. Ještě chvíli zůstala ohnutá přes koně, zřejmě se nechtěla podívat do tváře svých mučitelů. Kroutila se a vlnila na koni, ukazovala přitom zajímavé výjevy své pruhované zadničky i celého okolí. Richardova se raději posadil. Učitelky pomohly mezitím Alici obléci si kalhotky a pas s punčochami. Ta však nemohla snést dotek na své rozbolavěné kůži, tak si je honem stáhla. Pak opustila místnost, její krátká pletená sukně nemohla zakrýt rudá jelita.

Žádné komentáře:

Okomentovat