11. 2. 2010

Prázdniny

Camila Stevens se cítila báječně, právě dokončila školu, čekaly na ní prázdniny a pak kolej na vysoké. A na měsíc prázdnin měla jet ke strýčkovi na venkov, který jí tam v okolí sjednal brigádu na nedaleké farmě. Ještě si přivydělá, u strýčka a tety bude zadarmo.

Ve vlaku na své působiště ke strýčkovi zažila otřesný zážitek. Do kupé, kde byla sama, k ní přisedl hezký mladý muž, dal se s ní do řeči, pak se posadil těsně k ní, nevěděla, co má dělat, trochu ji to vzrušovalo. A pak jí řekl, že by se mohla naučit pár nových věcí. A vyndal z kalhot svůj penis a přitiskl jí ruku kolem něj a než se nadále - byla takřka paralyzována - ho začala třít. A pak došlo k ejakulaci a Camila měla postříkány svoje květované šaty. Byla šokována. A pak vystoupil. O dvě stanice později vystupovala i ona. Na šatech mezi květovaným vzorem to sice nebylo moc vidět, ale stejně z toho byla vedle.

Na nádraží na ni čekal strýček William. Odvezl ji domu a po cestě ji seznámil s podmínkami práce na farmě. "Farma má asi 100 akrů. Farmář pěstuje stáda dobytka i nějaké koně. Ale měl dřív nějaké maléry s brigádníky, zvláště se studentkami. Prý se moc flákaly a nepracovaly. A tak jsem musel přijmout jeho návrh, že když tě zaměstná (a platí dobře), že když nebude spokojen s tvou prací, s tvou snahou, že ti naseká rákoskou." Tohle Camilu šokovalo. Nevěřila svým uším. - "Neboj se, nemusí k tomu dojít, jsem si jist, že budeš pracovat dobře a nebudeš se flákat."

Camila byla z toho celé odpoledne trochu vyděšená. A zvláště, když za ní přišla teta Sára, když si rozbalovala své věci. Dostala velmi hezký malý pokojíček nahoře a právě namočila své znečištěné šaty do umyvadla. A teta se jí zeptala, zda už jí řekl strýček o Benu Billfordovi, to byl ten majitel farmy, kde měla Camila pracovat. - Camila váhavě přisvědčila: "Aaano." "O rákosce, že?" řekla teta se smíchem. "Tedy je fakt, že rád vyplácí děvčata. Údajně proto, že lajdácky pracují, ale ve skutečnosti proto, že mu to dělá potěšení. Musím tě varovat, ale nemusíš si dělat starosti. Štípe to, ale netrvá to dlouho." Camila celá rudá vstala. Teta se jí přiznala, že i ona dostala dvakrát od Bena, jednou ve chlévech a jednou u něj doma. "Musela jsem si i spustit kalhotky. Ale manžel o tom neví. Nemusíme mužským všechno říkat." A pak jí Camila vyprávěla o svém otřesném zážitku ve vlaku. Teta chtěla slyšet všechny podrobnosti, neteř politovala, ale řekla: "Všichni mužští jsou hrozní!" A hladila neteř po zadku.

Camila uvažovala, co si vezme na sebe, až půjde zítra na farmu. Chtěla něco seriózního, ale teta si prohlédla její kufr a našla tam oblečení, které si vzala dívka pro pláž, kdyby se šla koupat a tak. Tričko bez rukávů a těsné krátké šortky, které tak tak skrývaly zadeček. Teta rozhodně doporučovala Camile, aby si vzala tyhle. "To bude něco pro Bena!" Camila si to zdráhavě oblékla a teta byla nadšená. "V tom musíš rozhodně jít!" Camila byla nešťastná. Věděla, že když se v těchhle šortkách ohne, bude vidět dost velká část zadku. Ale teta trvala na svém a tak Camila nasedla ráno na kolo a jela na farmu.

Její tušení ji nezklamalo. Když se v kanceláři představila Mr. Billfordovi, vysokému farmáři oblečenému do starých montérek, zíral na ni nevěřícně: "Vy si myslíte, že jste sem přijela na prázdninový tábor, ne?" - Camila trochu dotčeně odpověděla, že si myslí, že zastane všechnu určenou práci. - "V těchto šatech? Vy děvčata? Jediné co chcete, je ukazovat svá prsa a své zadky." Udělala se jí zle. Viděla, že udělala chybu. "Já si vezmu zítra něco decentnějšího ..." vykoktala, "něco vhodnějšího." - "Určitě. Něco, v čem budete mít celý zadek holý!" To bylo pro ni moc. Málem se rozbrečela. "Já se mohu vrátit a převléci se. Hned teď," hlesla. - "Mladá dámo, to, co potřebujete, je pořádný výprask rákoskou. Většinou to u dívek zjistím po několika dnech, když se flákají při práci, ale u vás vidím, že je to potřeba už hned teď. Pořádný nářez přes tyhle těsné šortky. Nebo radši bez nich." Camila by nejradši zmizela někde pod zemí.

"Tak O.K.? Bude to rákoska? Nebo můžete se vrátit domů a říci, že vás nepotřebuji. Že nejste vhodná." - Camila potřásla hlavou. Nemohla tomu uvěřit. Ztratila jistotu a sebevědomí. Už ten zážitek ve vlaku, a pak to, co říkal strejda i teta o Mr. Billfordovi, a pak to oblečení, jakoby teta schválně ji chtěla dostat do této situace... - "Tak, jestli budeš spolupracovat, tak si budeš moci nechat ty šortky na sobě. Aspoň poprvé." A pleskl Camilu energicky přes zadek. "Tak jdeme!" Camila dosud tomu nevěřila úplně, ale následovala ho do stájí. A on měl v ruce rákosku. A ona se nechá pokorně sešvihat...

Ve stáji se musela ohnout přes jedno hrazení. Cítila, že jí buší srdce. Neměla k tomu nechat dojít, ale nedokázala řídi ne. Stiskl jí hlavu dolů, takže jí nyní čněl zadek do výše. A samosebou se šortky trochu vyhrnuly a část zadku byla holá. To si uvědomila, když ucítila jeho ruku na holé kůži. A pak. Prásk! Rákoska dopadla se zničujícím účinkem na dolní část jejího zadku. Tam, kde již nebyly šortky. Zaječela bolestí a zkroutila se. "Zůstaňte v klidu!" řekl přísně. A dopadla druhá! Nakonec dostala celkem čtyři. Řekl jí, aby se postavila. Měla pocit, že nedokáže vstáv, ale když ji švihl rákoskou přes holá stehna, zjistila, že nějak může. - "Tak jak se cítíte?" - Nebyla schopná promluvit¨, jen potřásla hlavou. Cítila, že by se rozvzlykala; teprve po pár minutách bolest trochu pominula, přestala mít pocit, že její kůže je rozsekána na kousky.

Dopoledne těžká práce ve stáji, vyvážení hnoje. Byly to již dvě hodiny po výprasku a bolest se trochu utišila. A pak bylo fotografování. V některých sexy pozicích. "Když se tak oblékáte, tak i sexy fotky." Nelíbilo se jí to, ale bylo to lepší než rákoska. A pak ještě nasekání na zadek, rukou. Zeptal se jí, jak se cítí, a když řekla, že O.K., tak řekl, že zřejmě potřebuje další stimulaci. A vzal si ji do kanceláře, položil si ji přes kolena a nasekal jí zase na holou kůži pod dolním okrajem šortek. A když nasedala na kolo na cestu na oběd domů, řekl jí, že odpoledne bude zase rákoska.

Doma byla teta Sára moc zvědavá na to, co se jí stalo. Když Camila přiznala, že dostala rákoskou, jevila hrozný zájem, chtěla se podívat, zda má větší stopy, jestli nemá nějaké větší škody. A Camila musela ukázat zadek, teta byla evidentně vzrušená, hladila ji atd... A pak došlo k osahávání na nejchoulostivějších místech, Camila dostala orgasmus a byla z toho šokována, něco takového se žádnou ženou dosud nedělala. A měla pocit, že dospívá, že už to není žádná školačka. A teď i vzpomínky na zážitek ve vlaku a všechno to další. Všechno bylo velmi vzrušující a dodávalo jí pocit dospělosti, jen ta rákoska! To bylo něco hrozného... Při myšlence na ten nastávající výprask Camila zasténala. A teta zvěděla proč, a mazlení se stalo ještě intenzivnější.

A odpoledne došlo k dalšímu výprasku rákoskou. Musela se svléci úplně mimo kratičkých kalhotek a ponožek. A nejprve nasekání rukou a pak rákoskou.

A večer, když se vrátil i strýc William, otevřela se láhev šampaňského na oslavu toho, že Camila už nemá panenský zadek. "Bylo to poprvé, předpokládám," řekl strýček. Camila přikývla. - "Ano, žádný kantor ve škole v tomhle nepřetrumfne Bena Billforda." A pak si jí strýček také přehnul přes koleno, vyhrnul jí sukni. A pak ji na tom holém zadku hladil. Pak vypili i to šampaňské, ačkoliv se Camile nelíbil moc ten nápad, že má pít na oslavu svého nasekaného zadku.

Další den na farmě byl tvrdý. Velmi tvrdý. A další rovněž. Ale Camila přišla na to, jak si to trochu ulehčit. Něco, co mohla Mr. Billfordovi dělat. A nejen rukou, ale i pusou. A to měl moc rád. A výprasky nebyly tak tvrdé. Bohužel se Mr. Billford rákosky nevzdal. To bylo pro ni nešťastné. Camila si na to nemohla zvyknout. Pořád to moc bolelo.

Ale jinak ty všechny zkušenosti s Mr. Billfordem, tetou i strýčkem byly velmi poučné a výchovné, mohlo by se říci jako odměna. Až na tu rákosku. Na tu nemohla myslet jako na odměnu. V žádném případě.

Žádné komentáře:

Okomentovat